30 maj

Nu så har jag blivit så modern att jag skaffat bilddagbok titta gärna in=) Finns en länk här nere till höger!!

29 maj

Va dålig jag är på att skriva på min lilla bloggis..varken hinner eller har nån större lust till att sitta vid datorn när det är så fint väder ute! Skulle kört lastbil idag egentligen men det fanns inget foder att hämta i Lidköping förrän i em och jag känner inte för att vara ute hla kvällen och komma hem jättesent när jag ska upp till kossorna i morrn.
Blev en hemmadag ist, men oj va mkt jag har fått gjort=) Har städat och fixat inne och i stallet,ridit och räffsat gräs och lite sånt så jag känner mig rätt nöjd=) Blir väl kanske en sväng till på hästryggen sen...

Vad har hänt sen sist?? nja inte så mkt skillnad, jobbar fortf på Nybrohult när jag inte är med och kör bulkbil...Bonde söker fru har sänts och oj jag syntes väl två sekunder eller nåt=P men skönt att dom inte tog med nåt när jag pratade!

Jag och kompanjon åkte ner en sväng till Halmstad i helgen som va till Rikard, Koffan och Klas som va i Koffans sommarstuga, så vi va ute en sväng och gjorde Halmstad osäkert men jag va inte så värst på hugget så jag somnade visst lite i en fotölj=P hehe... men att vi hade kul i bilen, va vi sjöng och fulade oss! gillar dig kompanjon, du vet hur man släpper loss och flummar!!!

Lite bilder med som vanligt...

Här har vi en bulkabil=) Här är vi och lossar på Nybrohult...
image93


Åh Tuff jag älskar dig med...=P (lovar Tuff att jag inte ska ta din tuggtandborste,klarar mig fint utan...)
image94

13 maj kort lägesrapport...=)

Ja jag ska försöka hinna skriva mer nån dag nu men här kommer lite iaf...

  • Nästan helt frisk igen nu endast lite envis förkylning kvar nu...
  • Började jobba lite smått förra veckan efter min dumma sjuka, kul att komma igång och ta hand om dom små kossorna=)
  • Inget lastbilsjobb än=( ska åka med foderbilen i morgon, sen får jag se..
  • Och sist men inte minst!! Nu är det äntligen offeciellt, våran lilla hemlis jag skrev om för ett tag sen=) Jag och Mickan var ju lite busiga och anmälde Hanna till Bonde söker fru och hon kom med!!!!=) Kommer att sändas nästa vecka på onsdag tror jag...SÅ kul, har varit jätte svårt att hålla tyst nu i över en månads tid=) Ska bli spännade att se om hon får några brev och hur sommaren utvecklas, så för guds skull skicka in lite brev vet ja så hon kommer med=)

Ja nu hinns det inte mer, nu väntar duschen och sängen=)

Kram och god natt!


Haha våra knasiga små katter, Spinna(svart och Tumla. Ni kanske kan gissa varför den ena heter just Tumla...
image91


8 maj

Nu vill jag inte vara sjuk längre=( har varit sjuk i över en vecka nu och jag har varken tid eller råd att vara sjuk längre nu!!

Ja vad har hänt sen sist..?? Inte så väldans mkt har varit ganska lugnt och jag har umgåtts med mina goa vänner, men jag HATAR att va sjuk=( Har ju lyckats smitta ner tre st med, Klas, Ellie och mamma. Dom är säkert jätteglada på mig nu! Enda fördelen va ju att jag slapp va sjuk själv,för i både tis och ons va jag en sväng hos Klas så satt vi och sjukade ikapp framför ett antal filmer! Kändes bra också att se nån som va lite dåligare än jag med för nu har ju min sjuka vänt och är på väg åt rätt håll=) 

Ja jag vet faktiskt inte riktigt va jag ska skriva om, ska nog gå och städa lite nu och sen kommer Emmelie så ska vi rida en sväng sen tänkte jag åka till mina små kossor i em om jag inte blir sämre men det hoppas jag inte jag blir=(

Tack och hej från sjukstugan!!

RSS 2.0