27 juni

I morgon tar jag mitt pick och pack och drar till min underbara vän Anna på Island...Ska bli så skönt att komma bort från all skit nu! När jag kommer hem ska jag ta tag i mitt lilla fjuttiga liv reda upp ett och annat. Är ju skit att man ska vara en äkta svensk och allt ska verka så himla bra hela tiden, varför? Varför är det så svårt att släppa ut sina känslor? Orkar inte hålla emot alls mkt nu för tiden räcker med minsta lilla och man får anabolaspel eller bara bryter ihop, orkar snart inte mer.
 Ja jag vet jag kan säga dumma saker och verka så tuff och orädd men innerst inne så vill jag bara kunna vara liten och sårbar och bara va liten och att nån ska ta hand om mig för en gångs skull. Hade det inte varit för min goa kompisar som ställer upp  så vet jag inte var jag skulle tagit vägen, troligen bort härifrån. Långt!

Ber om ursäkt för alla kommentarer som jag kan hasspla ur mig ibland, menar dom oftast inte och är det nåt jag menar så märks det ju iofs men alla andra katiga kommentarer som kommer. Och i och med att jag slänger ur mig saker så får jag ju tillbaka och jag tycker det är kul att huggas lite men ibland så är man ju inte på det humöret och kommentarerna enbart sårar istället och jag blir ledsen. Men visar man det? Ne där va svensken igen!

Nehe nu ska man försöka gå och göra nån liten nytta kanske men återkommer när jag kommit tillbaka igen.

11 juni

Äntligen igång med jobbandet! Åkte första gången själv till Lidköping och lastade och det kunde väl inte gått så mkt bättre=) Så nu hoppas jag att chefen fattat att jag inte är helt bakom flötet=P

Ska iväg nu ikväll igen och det går knappt beskriva vilket gott jobb! Får sitta i sin lastbil och lyssna på bra musik eller sitta och tjata i fonen! Det tråkigaste e ju när det blir för sent för att prata i fon men det ordnade jag igår med att ha lite disco i bilen, haha såg nog rätt kul ut för dom som mötte mig men ser jag ut som jag bryr mig?? Ha !

Ska försöka komma ihåg att ta lite kort ikväll, kan va kul att ha sen. Att det är något man är dålig på att göra, kommer alltid på det i efterhand att visst ja, jag tänkte ju jag skulle tagit kort! Synd att man inte kan ladda över bilder från sitt huvud till datorn lr nåt! Skulle va himla praktiskt inte sant?

Snygg himmel över Bäckalyckan=)




Grattis!

Grattis Anna till kvalandet till Landsmót!!

Ska hoppa, skrika och heja tills jag smäller av=)

8 Juni

Glad, sur, ledsen, gråter, ensam, gapskrattar, totalt vansinnig, glad, sällskapssjuk, överlycklig med livet och helt lam!

Vilken j¤%&a period jag e inne i! Har varit helt störd i evighet känns det som! Snacka om att va knasig! Humöret svänger ju fortare än en mygga och jag vet inte varför men det är mina konstiga sommarfasoner. Näe får helt enkelt ta och skärpa till mig nu för det här går inte längre!

Hoppas det finns biljetter kvar för då ska jag åka till min goa vän Anna på Island=) Det kanske kan hjälpa att åka iväg och byta miljö lite och bara ha kul?!

Och sen har jag börjat fundera på hur det ska gå nu när jag ska köra natt? Vem ska jag ringa till när jag har tråkigt? Vem e vaken då? Alla jag känner jobbar ju på dagarna och e normala och sover på natten. Får väl ha allsång med mig själv och hur kul e det på en skala? Ja ja får väl gå ett tag..

Nästa helg ska jag ju bjuda på smörgåstårta, vet inte hur många som kommer än och jag vet inte ens om jag orkar baka men nu får det bli så...

Men ärligt hör hur jag låter!!! Nu får jag skärpa mig! Jag tjatar ju alltid om min j#¤%a smörgåstårta och jag tycker det är jättekul att laga mat å sånt och bjuda sina vänner på, speciellt när man får fina kommentarer efteråt och ska jag va ärlig e jag väl inte helt kass på att laga mat men sen är det de där med ork och lust! Men det kanske blir bra nu då om jag sitter i en lastbil på nätterna och e lite sällskapssjuk för då kommer jag ju tycka det är jättekul när alla kommer på lördag=)

Japp får bli ändring på det här nu!

RSS 2.0