20 mars

Dålig med mina inlägg det är jag...

Allt rullar på som vanligt i skolan och på jobbet mm, håller på att försöka komma på vad jag vill göra sen när jag är klar med utbildningen. Får helt enkelt se vad det blir! Kul är det iaf=) Kommer sakna det sen när jag inte går där längre...=`(

Va och hämtade Mikaela och hennes lilla flat-valp i Falköping i tisdags. SÅÅÅ J#%&A SÖÖÖT!!  Vill också ha!!

Annars har det väl inte hänt så väldans mkt för min del, går i skolan, jobbar, rider och umgås med vänner=) Bilen och tellen är lagade så nu funkar det igen iaf. Och inte ska jag klaga för det för det finns dom som inte har det ens hälften så bra som jag har det just nu så jag ska vara tyst!

Tråkig är jag ja vet men så är det.

Over and out


Lite bilder med som vanligt...
image70 Lilla söta Vilda



image71 Snygg stil...=)

image72 Vilda smakar på grodan..


9 mars

Ja då va det dags att skriva några rader igen då...Denna veckan har varit ganska lugn på händelser. Har gått i skolan och så har jag jobbat på eftermiddagarna, förutom i tisdags när jag va på styrelsemöte.

I fredags em åkte vi upp till stockholm. Mormor fyllde 90 i lördags så det va kalas=) Kul att träffa släktingar men jag är glad att jag inte bor närmre dom så man träffar dom oftare!!! För orka det...Nä tacka vet jag att gå ut och filosofera i stallet eller hehe åka lastbil en sväng=P

Har knappt hunnit rida alls denna veckan=( Gnuffes sår är lite bättre men som tur är har jag min underbara vän Ellinor som så glatt tar med honom som handhäst när matte är på jobbet, eller i huvudstaden=)

Igår när jag kom hem från sthlm så åkte jag direkt till Elli och Jonas (som också fyllde igår,fast inte 90 då, he he...). Plockade med Mickan på vägen också=) Hade jätte trevligt fastän jag va trött!! Vi halv tolv nånting kom Klas och hämtade oss och vi åkte in en sväng till krogen...Kul att träffa kändisar=) TACK för en trevlig kväll!! Speciellt till dig Mickan min vän=) Nu är det bara 6 dar kvar tills du får din gulliga lilla valp!!! Så kul ska det bli=)

Ja Anna det va väl inte så mkt mer jag kunde skriva om, händer inte så mkt här som det gör för dig på Island...Saknar dig=`(  Men snart så förhoppningsvis..=)

Kramar från Monkan

Tänkte lagt ut lite bilder men datorn strejkade=(

1 mars

Helg...igen!!!
Tycker inte att det är annat jag skriver här, galet att tiden ska gå så fort!! Fan snart kommer ju både trettio- och fyrttioårskriserna!! Vill inte!!! Åhh!

Ja ja det är väl bara att bita i det sura äpplet..I veckan har jag varit i skolan iaf, i onsdags var vi ute och körde med släp hela dagen igen...SÅÅ KUL! Fast denna gång hade vi en Scania och jag är inte riktigt överrens med den växellådan=( Men men jag har kul ändå...Lunne sitter ju bara och mobbas och skrattar så kul har vi, speciellt när man kan ge igen;) 

Här har vi Scanian...
image68

På kvällen kom Klas förbi med bilderna och vi blev stående och prata i typ en och en halv timme (!!) ja man kan väl inte säga annat än att tjata kan jag=P Eh ja han är inte så dålig han heller men jag tror jag är ett strå vassare när det gäller att prata!! He he..

Torsdagen hade vi teori och vi pratade godshantering, sen va det en Nisse från CVU och pratade med oss om vad vi tyckte om utbildningen. Vi kom med lite synpunkter och många goda ord=) Och vet ni det är helt sjukt! En plats på våran utbildning går på över hundra tusen!!! Galet! Ja jag kan ju inte annat att säga att råpluggningen blev ännu större efter att jag hörde det! Lyckliga lilla jag som får gå där=)

Fredagen bedrevs i verkstaden, pratade bromsar...Sen hämtade jag min lilla mickan vid tåget och vi åkte och köpte lite hundsaker till hennes lilla kommande flat-valp=) Vill också ha en valp=´(  Men den kommer väl snart hoppas jag! Vi åkte hem och red en sväng sen och på kvällen åkte jag till henne. Va lite tjejkväll då hennes kompis Hanna va där också=) Trevligt trevligt!

Sen va vi lite busiga med men jag vill inte avslöja för mkt än...

Har varit ute och ridit en sväng nu på förmiddagen men min lilla älskling är skadad=( Han har ett sår på ryggen så jag vill inte lägga på sadeln..Stackars liten men så går det med hårdhänta kompisar...Vi red på stona ist och dom va pigga och glada i snöblasket! Och hundarna va skitiga ända upp på nosen..

Ikväll ska jag bowla med Annica, Claes m fl (vilka det nu blir...) Sen ska vi nog ut en liten sväng efter det tror jag?!  Ska bli kul att träffa alla=)

Ha det bäst...

Söta Flamma=) 
image69

RSS 2.0