20 Juli

Ja då va det ett tag sen igen då..Lite kortfattat sen sist!

Har ju som sagt varit på Island och hälsat på Anna och kollade när hon tävlade på Landsmót=) Så duktiga var dom, hon och Snót. Kul att träffa henne igen och ja jag tjatade väl nästan ihjäl henne=p Men nån måste ju hålla låda!

Sen åkte jag och Anna hem ihop och i lördags så va vi ute och åt på piren med några av mina goa vänner för att fira hemkomsten för oss=) Gott och trevligt!

Denna veckan har jag mest jobbat och sovit. Denna helg har jag nästan bara sovit så nu ska nog alla förlorade sovtimmar vara igensovda=) I torsdags natt jobbade jag 13,5 timmar va lite segt för jag fick vänta på foder i nästan 3 timmar vilket va lite surt men gott att få betalt för att sova=p I fredags så sov jag till typ fem och sen va jag och Carina inne i stan och åt, trevligt att det blev av för det va längesen...Sen i lördags va jag ute och red en sväng och vilken tölt jag fick känna! Min huff=) Han låg tyvärr på som ett as men iaf! Vet ju att det finns där iaf=)

I går va vi på Björnholmen och Björn Rosenström, va skitkul även om det fattades ganska många då dom flesta va bortresta eller inte kunde..Men kul hade jag iaf och det är ju det viktigaste..Har kommit på att jag ska börja bli lite mer ego och tänka lite mer på mig själv nu..Får se hur det går med det...!

Nehe nu ska jag ner och läsa min bok som jag fastnat i nu när min boxer har gått och blivit miffo. 

Kram kram

RSS 2.0