22 december

Snart jul då..Alla klappar inhandlade väntar bara på att bli inslagna!

Förra veckan va inte alls kul på jobbet, jobbade mkt utan mkt sömn och mina väldigt oregelbundna jobbtider! Som jag är så less på nu! Ska försöka hitta ett annat jobb tror jag för jag hade inte ridit på över två veckor när jag red i lördags och det funkar inte! Får inga rutiner och kan inte planera nånting=( Surt bara att det är lite fel tid att hitta jobb på just nu..Men men rätt va det är så poppar det upp nåt..Skulle helst vilja börja tidigt på morgonen och sluta hyffsat på em, skulle vara så himla skönt med regelbundna tider, har aldrig haft det innan!

Kul va det att rida min fina Gnýfari i lördags iaf, det behövde jag, en härlig galopp i skogen och problemen kändes som bortblåsta för en stund! Skönt! Han hade nog saknat mig med tror jag för han va lika mysig (om inte mer) som vanligt och kommer och gosar in sig i famnen och vill bara stå och dra in min doft och bara kramas! Min underbara!

På kvällen va jag ute och åt med gamla tjejgänget från Tenhults tiden och vad kul vi hade!! Måste vi göra om snart! Vi alla hade inte träffats samtidigt på över två år (sen studenten) men efter typ tre minuter så va allt precis som vanligt! Kom dit vid 7 och när jag tittade till på klockan efter en liten stund (tyckte jag) så va klockan redan kvart i 10! Tiden går fort när man har roligt! Blev många roliga skratt när vi pratade massa minnen om alla galenheter vi gjort=)

Nehe nu ska jag kanske försöka ta tag i inslagningen av paketen innan det är dags för jobb igen..

God jul kramar!

2 december

Regn regn regn!
Inget annat än bara regn hela tiden! Är trött på det nu=(  Vill att det ska bli kallt nu så det fryser i marken så man slipper all lera överallt! Fast iofs så vill jag ju inte att det ska komma för mkt snö för det är inte så jätte skojsigt att vara ute i snö med lastbilen...

Vill ju ha lite skapigt väder nu för mkt ridning blir det ju inte nu om man inte måste..Tråkigt! ville ju komma igång med träningen nu igen men jag sover ju nästan hela dagarna och när man väl vaknar så är det spöregn eller så ska man tillbaks till jobbet! Jag vet att jag är lite lat med det för det är ju bara att klä på sig kläder men hittar inte min lust någonstans=( Vill hitta den nu igen för det är ju så kul när hästen och en själv är i topptrimm!

Nehe nu ska jag snart ut med lastbilen i regnet och hoppas det inte blir snöstorm=P haha..

None

RSS 2.0