28 januari

Idag har vi haft en lite lagom seg dag i skolan=( Vi gjorde inre så mkt kollade på olika komponenter på busschassit idag igen fast lite mer ingående..Sen va det dags för det tråkigaste jag gjort på länge, vi skulle leta reda på vilka olika smörjmedel och andra vätskor som användes i lastbilar. TRÅKIGT! Kollade i massa servicepärmar efter olika sorter och när vi hade skrivit upp nästan allt så kommer läraren och säger att det hde räckt med ett par exempel=( hallå kunde du väl sagt tidigare!!! Men men nu är denna måndagen snart slut.

Hann med att rida en liten sväng när jag kom hem innan jobbet. Gick bra men är så arg på mig själv att jag inte rider mer ordentligt nu för tiden, blir mest skogsridning och jag tycker så synd om min lilla arbetsmyra till häst så nu måste det bli ordning på det hela igen!!  

Jobbet gick bra idag trots att jag inte känner mig helt frisk men jag tog det väldigt lugnt,det var skönt! Fast jag klämde ett finger i en grind och det va inte skönt! Gjorde jätteont först men sen tänkte jag att det var väl ingen fara..När jag tagit ett par steg närmre gropen insåg jag att det pissade blod och en skinnbit hade fläkts upp=( Ut i mjölkrummet och som tur va stod både Evert och Hanna där så jag kunde få ett plåster. 

Nehe  nu ska jag och mitt lilla plåster ta och dra oss mot sängen är jättetrött, kanske skulle ta och slänga i sig en alvedon också så kanske sjukan går över till i morrn... 


Åh min vackra!! Massa snö är det i bakgrunden me(novembersnö)...Undrar var vintern tog vägen och nu behöver det inte komma någon. Nu vill jag ha VÅR!
image8

Tack och hej leverpastej;)

Kommentarer
Postat av: Lina

Vilken otursfågel du är!
Och vilken underbara häst du har!

2008-01-28 @ 21:40:51
URL: http://linahallberg.blogg.se
Postat av: Monika

MMM jag gillar honom starkt=)

2008-01-29 @ 06:58:17
URL: http://monikastrand.blogg.se
Postat av: Hanna

Vilken gullig häst du har Monkan ! ;)

2008-01-31 @ 13:23:59
URL: http://hannaajonsson.blogg.se/nyblogg
Postat av: Anna

Hej min væn!
Du maste helt enkelt ta tag i ditt trænande med din fina hæst, för nær jag kommer hem ska vi ju tævla och jag kommer vara i stort sett full trænad och du far ju inte ligga efter. Vi ska ut och slass om 1:a och 2:a placeringarna ju!!!

Kram Anna

ps. snö ska jag ju inte klaga pa att vi inte har... VI HAR SNÖSTORM. Kan inte vara utomhus, det gar liksom inte andas normalt..

2008-01-31 @ 13:38:07
URL: http://annajonasson.blogg.se
Postat av: Monika

Mmm får försöka med det!! Surt bara att jag inte kan lägga hela dagen i stallet bara=( men men jag kan ju köra hästar sen iaf=P usch jag e nog ganska glad över att det inte är snö här...!!

2008-01-31 @ 15:38:16
URL: http://monikastrand.blogg.se
Postat av: Hanna

Haha, Ja, den hittade jag minsann. Hmm, det är som vanligt på vårterminen. Alla treor springer runt som yra och vill fixa betyg, inklusive jag. ;) vad gör du nuförtiden då ?

2008-01-31 @ 15:42:52
URL: http://hannaajonsson.blogg.se/nyblogg
Postat av: monika

jag pluggar till lastbilschaffis=) tuffigt va?! sen jobbar jag extra på en gård i järsnäs, 70 kor å grop..haha ja det är ju inte klokt att ni tar studenten i sommar!!ska komma och kolla på alla mina gamla "barn"=)hehe!inkl den gladaste hanna jag känner;)

2008-01-31 @ 21:09:35
URL: http://monikastrand.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0